Nyhet

Ytrade

Ytrade Group förlänger avtal med Filippa K, Sail Racing och Stenströms skjortfabrik

Fashiontech-bolaget Ytrade Group har förlängt sina avtal med Filippa K, Sail Racing och Stenströms skjortfabrik.

"Förlängningen med våra partners Filippa K, Stenströms skjortfabrik & Sail racing är ytterligare ett kvitto på Yaytrades vassa affärsmodell som ligger både rätt i tiden och är klart stärkande ur ett hållbarhetstänk. Vi är tacksamma för det fortsatta förtroendet från varumärkena och det är med stor motivation vi nu tittar internationellt likväl som att släppa nya kategorier. Jag ser med stort förtroende att vår modell är starkt uppskattad och efterfrågan på vår tjänst och plattform hög inom försäljning av samples, utgåendelager och returer. Jag märker ett påtagligt tryck även från utlandet då både Yaytrade som brand och vår affärsmodell ligger rätt i tiden. Detta är något branschen efterfrågat under de senaste åren, vilket gör att jag med min långa erfarenhet och ett gediget kontaktnät gör oss till en viktig partner framgent. Jag är mycket positiv till vad vi har åstadkommit hösten 2021 och jag ser fram emot vår fortsatta resa in i 2022", säger Robert Wilson, Global Sales Director på Ytrade Group, i en kommentar.

Några finansiella detaljer anges inte.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Spherio Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Spherio Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt