Nyhet

Ytrade

Ytrade Group stiger marginellt i premiärhandeln på First North

Ytrade Group, även kallat Yaytrade, började i dag den 9 mars att handlas på First North. Bolaget driver en webbaserad handelsplats för second-hand-kläder.

Erbjudandet att teckna aktier i bolaget blev kraftigt övertecknad. Bolaget tillfördes totalt 37,5 miljoner kronor före emissionskostnader.

Teckningskursen var 27 kronor per unit. En unit består av sex aktier, en vederlagsfri teckningsoption TO 1 och en vederlagsfri teckningsoption TO 2. Teckningskursen motsvarar därmed 4,50 kronor per aktie.

Aktien har hittills idag handlats till 4,5995 kronor som högst och 4,25 kronor som lägst betalt. Klockan 09.15 var senast betalt 4,3495 kronor. Aktier för 0,9 miljoner kronor har bytt ägare hittills i dag.

Teckningsoptionerna TO 1 och TO 2 handlas samtidigt till 0,50 respektive 0,752 kronor. Det sammanlagda värdet på en unit blir därmed 27,349 kronor, vilket är 1,3 procent högre än teckningskursen på 27 kronor per unit.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Spherio Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Spherio Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt