Nyhet

Zalando-konkurrenten

Zalando-konkurrenten Bestsecret på väg till börsen - Handelsblatt

Riskkapitalbolaget Permira vill notera tyska näthandlaren Bestsecret till nästa sommar, enligt uppgifter till Handelsblatt.

Värderingen av Bestsecret uppges kunna hamna långt över 3 miljarder euro, motsvarande 31 miljarder kronor. Permira vill i samband med listningen sälja av en del av sitt 80 procentiga innehav i bolaget.

Processen med att välja ut de investmentbanker som ska sköta listningen väntas dra igång snart. Permira och Bestsecret har avböjt att kommentera.

Bestsecret har inriktat sig på att sälja märkesvaror till sänkta priser. I utbudet ingår kläder från Dior, Ralph Lauren, Escada, Armani, Puma, Levi’s och Superdry. Bolaget har idag en miljon registrerade medlemmar. Bestsecret är en konkurrent till Zalando.

https://www.handelsblatt.com/unternehmen/handel-konsumgueter/modehandel-konkurrenz-fuer-zalando-online-modehaendler-bestsecret-will-an-die-boerse/27859468.html?ticket=ST-4870735-DFogD4YObKQxXEgV3am7-cas01.example.org

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Zalando

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Zalando

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt