Nyhet

Zoomability ökar sin marknadsnärvaro i USA

Zoomabilitys distributör Zoom-USA har knutit till sig Top Mobility, USA:s största onlinebutik för eldrivna mobilitetsprodukter, som återförsäljare. Top Mobility är baserade i Florida men säljer och levererar till kunder i hela USA. Det skriver Zoomability i en nyhetsuppdatering.

Vidare skriver Zoomability att man via Zoom-USA också sålt sin första Zoom till Make-A-Wish-Foundation som har sitt huvudkontor i Phoenix, Arizona. Organisationens syfte är att hjälpa barn och ungdomar som har svåra obotliga sjukdomar.

"Både Top Mobility och våra kontakter med Make-A-Wish gör att vi breddar vår marknadsnärvaro i USA. Med dessa två, tillsammans med Zoom-USA och Living Spinal, räknar vi med att under hösten och framöver bättre kunna ta tillvara på de möjligheter som finns för Zoomability på världens största marknad för eldrivna fyrhjulingar anpassade för personer med funktionsvariationer. Make-A-Wish har för övrigt 38 kontor runt om i världen och om Zoom Uphill® blir en succé i USA kan det kanske smitta av till övriga Make-A-Wish-länder", skriver bolaget.

Victor Carlén
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt