Nyhet

Redeye Update: Eurocine Vaccines: Immunologisk data att vänta

Fas I/II – studien av vaccinkandidaten Immunose™ FLU är avslutad och inga allvarliga händelser har rapporterats. Bolaget har under influensasäsongen 2016-2017 studerat säkerhet, tolerans och immunrespons, företaget sammanställer nu de immunologiska resultaten som väntas vara klara i juni/ juli- 17. Bolaget genomförde en fulltecknad nyemission under 2016. Kapitalanskaffningen har stärkt kassan och den uppgår vid periodens slut till 33 Mkr.

Vår bedömning är att kassan bör räcka 12- 18 månader. Vid ett positivt utfall av studien kan ett partneravtal vara inom räckhåll. Vårt basscenario har justerats upp något och uppgår till 2,7 kronor per aktie.

Vid ett positivt studieresultat kan värderingen justeras..

Artikeln i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarLäs hela artikeln

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Eurocine Vaccines

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Eurocine Vaccines

Mer från Redeye

Nyhetsbrev

Senaste nytt