Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Targovax: Finansierat för att nå nyckelresultat

Det har varit en bra start på 2017 för Targovax med positiva studieresultat för cancervaccinet TG01 och en framgångsrik riktad nyemission. Därtill har flertalet planerade studier för Oncos-102 inletts, vilka kan börja generera meningsfulla data redan mot slutet av innevarande år (2017). De positiva tvåårsöverlevnadsresultaten som presenterades i början av året för TG01 har under försommaren kompletterats med data för medianöverlevnad och immunrespons. Data pekar i samma riktning, att TG01 kan ha potential i patienter med opererbar pankreascancer.

Vår tro på projektet har därför förstärkts och vi skruvar upp sannolikheten till 20 (16) procent. Förbättrad finansiering och positiva resultat för TG01 är anledning till att vi nu höjer vårt motiverade värde i basscenariot till 32 (26) NOK. Vi förväntar oss ett bra nyhetsflöde från bolaget närmaste året, vilket vi anser talar för ett fortsatt bra intresse för aktien.

Risknivån är dock fortsatt hög..

Artikeln i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarLäs hela artikeln

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Circio

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Circio

Mer från Redeye

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt