Nyhet

Targovax: Finansierat för att nå nyckelresultat

Det har varit en bra start på 2017 för Targovax med positiva studieresultat för cancervaccinet TG01 och en framgångsrik riktad nyemission. Därtill har flertalet planerade studier för Oncos-102 inletts, vilka kan börja generera meningsfulla data redan mot slutet av innevarande år (2017). De positiva tvåårsöverlevnadsresultaten som presenterades i början av året för TG01 har under försommaren kompletterats med data för medianöverlevnad och immunrespons. Data pekar i samma riktning, att TG01 kan ha potential i patienter med opererbar pankreascancer.

Vår tro på projektet har därför förstärkts och vi skruvar upp sannolikheten till 20 (16) procent. Förbättrad finansiering och positiva resultat för TG01 är anledning till att vi nu höjer vårt motiverade värde i basscenariot till 32 (26) NOK. Vi förväntar oss ett bra nyhetsflöde från bolaget närmaste året, vilket vi anser talar för ett fortsatt bra intresse för aktien.

Risknivån är dock fortsatt hög..

Artikeln i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarLäs hela artikeln

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Targovax

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Targovax

Mer från Redeye

Nyhetsbrev

Senaste nytt