BiBBInstruments tillförs 21,6 MSEK genom företrädesemission

Nyhet

BiBBInstruments tillförs 21,6 MSEK genom företrädesemission

BiBBInstruments tillförs 21,6 MSEK genom företrädesemission

Den 13 december 2018 avslutades teckningstiden i BiBBInstruments AB:s (”BiBB”) företrädesemission som ska tillföra kapital för att primärt vidareutveckla, kliniskt validera och CE-märka det flexibla biopsiinstrumentet EndoDrill® Model X inför planerad lansering 2020. EndoDrill® Model X kan användas för diagnos av såväl ytliga som djupa tumörer i övre och nedre mag-tarmkanalen samt i lungorna. Företrädesemissionen tecknades till cirka 85,3 procent av befintliga aktieägare, allmänheten samt garantitecknare. BiBB tillförs därmed cirka 21,6 MSEK före emissionskostnader.

Inlägget BiBBInstruments tillförs 21,6 MSEK genom företrädesemission dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om BiBBInstruments

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien BiBBInstruments

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev