Axolot Solutions på väg mot kommersiellt genombrott i Sverige – nyhetsbrev från VD

Nyhet

Axolot Solutions på väg mot kommersiellt genombrott i Sverige – nyhetsbrev från VD

Axolot Solutions på väg mot kommersiellt genombrott i Sverige – nyhetsbrev från VD

För Axolot Solutions har det fjärde kvartalet sannolikt varit det mest intensiva i bolagets historia. En framgångsrik nyemission som säkrat verksamhetens finansiering för kommande år har genomförts och därefter har aktien listats på Nasdaq First North i Stockholm. Parallellt har den operativa verksamheten pågått för fullt och bolaget har i nära samarbete med flera potentiella kunder och partners genomfört ett antal utvärderingar i industriell skala där Axolot Solutions unika teknik använts för att rena och recirkulera förorenade vattenflöden. Resultaten har genomgående varit positiva och bedömningen är att Axolot Solutions nu är nära ett kommersiellt genombrott i form av en första permanent installation i Sverige.

Detta i tillägg till den anläggning som redan är i drift i Finland och alla de affärsmöjligheter som är på gång. För att accelerera och expandera verksamheten så byggs nu ytterligare ett par mobila enheter samtidigt som teamet förstärks med ett andra applikationsteam. I detta nyhetsbrev ger VD Mårten Olausson en resumé av kvartalet som gått och sin syn på hur bolaget ska utvecklas framåt.

Inlägget Axolot Solutions på väg mot kommersiellt genombrott i Sverige – nyhetsbrev från VD dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Axolot Solutions

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Axolot Solutions

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev