Information om genomförda emissioner

Nyhet

Information om genomförda emissioner

Information om genomförda emissioner

Som tidigare kommunicerats beslutade årsstämman i Zenergy AB den 6 maj 2019 att genomföra en riktad emission av högst 17 000 A-aktier samt en riktad emission av högst 47 000 000 B-aktier. Emissionerna riktades till lika delar till Familjen Ståhl Invest i Ulricehamn AB och Stjärnporten AB. Emissionerna har båda tecknats till 100 % och registrerats vid Bolagsverket. Tillsammans tillför de riktade emissionerna bolaget en likvid om 16 MSEK.

Beträffande den fulltecknade företrädesemissionen om ca 26 MSEK pågår sluthandläggning och det väntas dröja ytterligare en kortare tid innan slutlig registrering hos Bolagsverket är klar. Efter registrering av samtliga genomförda emissioner kommer antalet aktier i bolaget uppgå till 218 847 088, fördelat på 17 000 000 A-aktier och 201 874 088 B-aktier. Bolagets aktiekapital efter emissionerna uppgår till ca.

48 152 305 SEK. Inlägget Information om genomförda emissioner dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Zenergy

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Zenergy

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev