Absolicon tecknar ramavtal med spanskt byggbolag
Sidan kan vara sponsrad eller innehÄlla lÀnkar till samarbetspartners, se vÄr Dataskyddspolicy.

Nyhet

â–ș

Absolicon tecknar ramavtal med spanskt byggbolag

Avantiare Construcciones y Medioambiente har tecknat ett ramavtal med Absolicon om förvÀrv av en produktionslina för solfÄngaren T160 i Spanien. Det framgÄr av ett pressmeddelande.

Avantiare Àr ett byggföretag baserat i Sevilla som tillhandahÄller integrerade tjÀnster till kunder, frÄn aktivt deltagande till utarbetande av sjÀlva projektet.

Det totala försÀljningsvÀrdet som omfattas av avtalet uppskattas till 40-50 miljoner kronor plus mÄnatlig licensavgift om 4 procent och försÀljning av komponenter.

Ramavtalet beskriver de separata avtal som skall upprÀttas i processen. Absolicons intÀkter frÄn försÀljningen kan inordnas i tre grupper: förvÀrv av linan, licensintÀkter och intÀkter frÄn materialförsÀljning.

Förhandlingarna inför undertecknandet av ramavtalet har i detta fall gÄtt fort och samarbetet Àr fortfarande i ett tidigt skede. Diskussioner har just inletts om de första pilotinstallationerna av T160 i Spanien. Nu sker mer detaljerad kontraktsskrivning. Betalning sker steg för steg pÄ samma sÀtt som vid den tidigare försÀljningen av produktionslinan till provinsen Sichuan, uppger bolaget.

NyhetsbyrÄn Finwire

Nyheter om Absolicon

â–ș

Om aktien Absolicon

â–ș

Mer frÄn Finwire / Börskollen

â–ș

Annons

â–ș

Nyhetsbrev

â–ș