Amhult 2 har startat upp projekteringsmöten i oktober, fokuserar på kvarter ST - månadsrapport

Nyhet

Amhult 2 har startat upp projekteringsmöten i oktober, fokuserar på kvarter ST - månadsrapport

Fastighetsbolaget Amhult 2 har under oktober sett arbetet flyta på bra trots att månaden varit regnig, uppger vd Maria Nord Loft i månadsrapporten.

Hon skriver att arbetet i kvarter India pågår för hus B, C, D och E. Vad gäller kvarter Radarflyget 2 är samtliga hyresgäster nu på plats och Apoteket har öppnat dörrarna för kunder.

”Under oktober månad har vi också startat upp våra projekteringsmöten tillsammans med vår projekteringsgrupp där vi nu fokuserat arbetar med projektering av kvarter ST, numera benämnt "kvarter Spitfire". Vi använder oss fortsatt av Smideman Arkitekter som har borgat för en god helhet av gestaltningen i området. Den preliminära tidsplanen är att vi skall ha genomfört projekteringen fram till årsskiftet för att kunna lämna in ett bygglov första kvartalet 2021 och genomföra en upphandling med totalentreprenör under andra kvartalet 2021”, säger Maria Nord Loft.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Amhult 2

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev