Amhult 2:s hotellverksamhet imponerar under ny coronavåg uppger vd i månadsrapport

Nyhet

Amhult 2:s hotellverksamhet imponerar under ny coronavåg uppger vd i månadsrapport

Fastighetsbolaget Amhult 2 uppger i senaste månadsrapporten för november att projekteringsmötena för Kvarter Spitfire löper på och att byggnationen i kvarter India likaså löper utan anmärkningar.

Sedan tidigare är produktionen vid kvarter Radarflyget 2 avslutad och under oktober påbörjade hyresgästerna sin verksamhet.

”Under perioden har produktion av parkeringsdäck i kvarter Radarflyget 2 pågått och denna beräknas färdigställd under sista kvartalet 2020”, säger vd Maria Nord Loft.

En tråkig nyhet är covid-19-spridningen som återigen tagit fart i en andra våg under hösten.

”I ljuset av detta är det imponerande att Amhult 2:s hotellverksamhet fungerar väl och med en beläggning exempelvis under september på 75 procent och oktober på 83 procent. Vi har i princip inga vakanser på de kommersiella fastigheterna undantaget en mindre handelslokal. Samtliga våra bostadshyresgäster visar god betalningsmoral och vi har inte högre omsättning än tidigare på våra hyresrätter. I allt fungerar verksamheten utmärkt trots de underliga världsomständigheter vi lever i”, säger Maria Nord Loft.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Amhult 2

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev