Aspire Global kommer fokusera primärt på volym framgent, stora möjligheter ta stark position i USA - vd
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Aspire Global kommer fokusera primärt på volym framgent, stora möjligheter ta stark position i USA - vd

Aspire Global utesluter inte kompletterande förvärv i framtiden, men det primära fokuset kommer ligga på volym framgent. Det säger vd Tsachi Maimon på bolagets kapitalmarknadsdag.

Aspire Global har nyligen gjort två betydande förvärv, nämligen förvärven av spelstudion och spelhubben Pariplay samt sportboksleverantören Btobet.

Maimon nämner att Btobets plattform är licensierad på över 20 marknader. Det rör sig bland annat om många marknader i Afrika och Latinamerika, däribland Colombia.

Med dessa förvärv täcker man i princip hela sin marknad. Aspire Global är positionerat för att bli en världsledande B2B-leverantör inom iGaming, uttrycks det. Bolagschefen utesluter inte kompletterande produktförvärv i framtiden, men primärt fokus kommer ligga på volymtillväxt.

Även den framväxande USA-marknaden tas upp. I augusti slogs handle-rekord (summan av lagda vad) i flera delstater på sportbettingsidan och september ser ut att bli ytterligare en stark månad.

"Som grupp tror vi att våra utsikter är stärkta jämfört med ett år sedan. Det kommer bli väldigt spännande att utforska denna marknad", säger Maimon som tillägger att deras nya plattformar är flexibla.

Det bedöms finnas stora möjlighet att ta en stark marknadsställning på denna marknad, där det råder en brist på certifierade leverantörer. Just nu tittar man bland annat på delstaten Pennsylvania, vilket utgör en av de största delstaterna inom sportbetting.

Vad avser Pariplay bedöms plattformen ha goda utsikter i USA. Även om man ser framför sig att plattformen kommer initialt växa främst inom digitala sportböcker, utesluter man inte samarbeten med sportböcker hos landbaserade kasinon.

Carl Becht
[email protected]
Nyhetsbyrån Finwire

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt