Atvexa avser att noteras på Nasdaq Stockholm och en ägarspridning avses genomföras genom försäljning av befintliga aktier

Nyhet

Atvexa avser att noteras på Nasdaq Stockholm och en ägarspridning avses genomföras genom försäljning av befintliga aktier

Atvexa avser att noteras på Nasdaq Stockholm och en ägarspridning avses genomföras genom försäljning av befintliga aktier

Atvexa AB (publ) (”Atvexa” eller ”Bolaget”) avser att genomföra ett listbyte från Nasdaq First North Growth Market till Nasdaq Stockholm. I samband med listbytet avses en ägarspridning genomföras genom en försäljning av befintliga B-aktier från vissa större aktieägare[*) ](”Erbjudandet”). Nasdaq Stockholms bolagskommitté har bedömt att Bolaget uppfyller gällande noteringskrav på Nasdaq Stockholm. Nasdaq Stockholm kommer att godkänna en ansökan om upptagande till handel av Atvexas B-aktier på Nasdaq Stockholm, under förutsättning att vissa sedvanliga villkor uppfylls, däribland att ett prospekt godkänns av Finansinspektionen och att spridningskravet uppfylls.EJ FÖR PUBLICERING, DISTRIBUTION ELLER OFFENTLIGGÖRANDE, HELT ELLER DELVIS, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, JAPAN, AUSTRALIEN ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR SÅDAN PUBLICERING, DISTRIBUTION ELLER OFFENTLIGGÖRANDE SKULLE VARA OLAGLIG ELLER KRÄVA REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER.

VÄNLIGEN SE VIKTIG INFORMATION I SLUTET AV PRESSMEDDELANDET. Inlägget Atvexa avser att noteras på Nasdaq Stockholm och en ägarspridning avses genomföras genom försäljning av befintliga aktier dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Atvexa

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Atvexa

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev