Axolot har fått sin första order AxoPur-enhet

Nyhet

Axolot har fått sin första order AxoPur-enhet

Axolot Solutions har fått sin första order på en processavloppsrenings-enhet av typen AxoPur, till Colombier Barrier Coatings i Finland, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Den sålda utrustningen har en kapacitet på 2 m³/h och kommer att användas för rening av processavlopp och restströmmar vid bestrykning av kartong.

Ordern inkluderar nyförsäljning av utrustning och en användarlicens, samt ett servicekontrakt för förbrukningsprodukter i form av ett kontinuerligt tillhandahållande över tid, av utbytesreaktorer. Det initiala ordervärdet är på drygt 500 000 kronor och avser en enhet med en låg automationsgrad.

Colombier Barrier Coatings har sedan sommaren 2018 hyrt en förserieutrustning. Den nya ordern innebär att kunden köper ny utrustning som kommer att ersätta den befintliga.

Den befintliga utrustningen återtas av Axolot och kommer att användas för försök.


Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Axolot Solutions

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Axolot Solutions

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev