Biofrigas ökar rörelseförlusten, har flera presumtiva kunder som väntar - vd

Nyhet

Biofrigas ökar rörelseförlusten, har flera presumtiva kunder som väntar - vd

Biogasbolaget Biofrigas redovisar som förväntat ingen omsättning under tredje kvartalet . Rörelseförlusten ökade.

Vd Jonas Stålhandske säger att det finns ett flertal presumtiva under som väntar otåligt på att verifieringen ska bli färdig varvid CryoSep kan börja säljas på allvar.

Rörelseresultatet blev -0,9 miljoner kronor (-0,4).

Resultatet före och efter skatt var -0,9 miljoner kronor (-0,4).

Resultat per aktie hamnade på -0,09 kronor (-0,06).

Likvida medel uppgick till 9,1 miljoner kronor (0,5).

"Jag ser fram emot att kunna informera om många intressanta och positiva händelser i Biofrigas under nästa år, inte minst ser vi fram emot att regeringen beslutar i enlighet med Biogasmarknadsutredningens förslag. Då kommer de närmaste tio åren att vara extremt intressanta för oss och för hela biogasbranschen", skriver vd:n Jonas Stålhandske.

Biofrigas, MkrQ3-2020Q3-2019
Nettoomsättning00
Rörelseresultat-0,9-0,4
Resultat före skatt-0,9-0,4
Nettoresultat-0,9-0,4
Resultat per aktie, kronor-0,09-0,06
Likvida medel9,10,5

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Biofrigas

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Biofrigas

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev