Biofrigas rapporterar lyckade delresultat från teknikverifieringen av Cryosep

Nyhet

Biofrigas rapporterar lyckade delresultat från teknikverifieringen av Cryosep

Biogasbolaget Biofrigas rapporterar lyckade delresultat från den pågående teknikverifieringen av bolagets anläggning Cryosep. Bolaget kan nu konstatera en lyckad implementation av ett nytt förbättrat styrsystem samt en väsentligt förbättrad prestanda i anläggningens kylmaskin vilket är mycket lovande inför kommande slutverifieringar i verklig driftsmiljö, enligt ett pressmeddelande.

Teknikverifieringen genomförs i den verkstad i Stenungssund där anläggningen byggts om enligt de specifikationer som tagits fram under våren av bolagets teknikorganisation. Med ett fåtal förseningar av enklare karaktär under sommaren på inleveranser av material kommer verifieringarna slutföras under augusti och september för att senare flytta anläggningen till kund för slutverifiering i verklig miljö.

- Jag är riktigt nöjd med hur testerna fortlöpt och att vi uppnått förväntade resultat trots pågående pandemi och ser fram emot att ta del av arbetet under hösten som skall leda till att vi kan lägga verifieringsarbetet bakom oss och blicka framåt. Det finns ett mycket starkt intresse på marknaden för vår anläggning som den enda av sitt slag för kunder av vår storlek, säger Jonas Stålhandske, vd för Biofrigas.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Biofrigas

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Biofrigas

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev