Biotextrax ingår utvärderingsavtal med Will & Co avseende mikrofibrer

Nyhet

Biotextrax ingår utvärderingsavtal med Will & Co avseende mikrofibrer

Bioextrax har ingått ett utvärderingsavtal med nederländska Will & Co avseende mikrofibrer producerade från fjädrar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet kommer sedan Will & Co, som distribuerar råmaterial och kemikalier, gjort en initial analys av mikrofibrerna. Avtalet gäller tillsvidare och om utvärderingarna är framgångsrika får Will & Co genom avtalet förhandsrätt för exklusiv distributionsrätt i Benelux-området under tre år.

"Affärsområdet 'mikrofibrer' skiljer sig från våra övriga affärsområden på så vis att materialet är helt unikt - så vitt vi vet är vi de enda som kan producera det, och vi har en inlämnad patentansökan som vi förväntar oss ett positivt utfall från. Detta innebär förstås en stor möjlighet, men också att vi måste göra djupgående analyser och tester för varje enskilt användningsområde. Därför är detta avtal ett mycket viktigt och positivt steg, då vi kommer att kunna dra nytta av Will & Cos expertis och räckvidd för att driva detta affärsområde vidare." säger Bioextrax vd Edvard Hall.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Bioextrax

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Bioextrax

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev