Börskollens (nya) bloggflöde - och allt du behöver veta!
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börskollens (nya) bloggflöde - och allt du behöver veta!

Börskollens

I vår senaste artikel upplyste vi våra läsare/användare om det senaste kvartalets utveckling av tjänsten Börskollen, med fokus på uppdateringar och nya funktioner samt våra planer för framtiden! I denna artikel tänkte vi lägga lite mer fokus på vårt (nya) bloggflöde - som på kort tid har blivit mycket populärt och nu redan har ett 20-tal populära bloggkällor anslutna!

Vårt bloggflöde är ett fortsatt steg i riktningen mot att Börskollen ska vara det naturliga “navet” i ditt informationsflöde som rör börs-, ekonomi- och finansrelaterade nyheter. Detta i syfte att underlätta, effektivisera och spara tid genom att ha allt samlat på ett och samma ställe! Tidigare har vi som bekant främst fokuserat på ett renodlade nyhetsflöde (med källor som exempelvis Privata Affärer, SvD Näringsliv, Börsvärlden, Breakit m.fl) men det finns betydligt mer matnyttig kunskap att ta del av, inte minst från alla supergrymma börsbloggare därute!

Fortfarande i startgroparna....

Vi har på kort tid anslutit ett 20-tal populära börsbloggare till Börskollens bloggflöde och räknar med att skaran kommer att fortsätta växa i rask takt. På sikt känns det inte orimligt att det kan bli både 50 och 100 olika med förutsättningen att vi får ett ok från respektive part. Vi hoppas givetvis att de flesta (alla?) som tillfrågas kommer att tacka ja - the more the merrier!

Bloggflödet i appen och på vår webb

Det ser lite olika ut beroende på om du använder Börskollen-appen alternativt endast läser på vår webb. I appen når du i nuläget bloggflödet i menyn längst ner under “Upptäck -> Bloggar” (se bilden ovan). På vår webb finner du motsvarande i menyn överst under “Bloggar”.

Vi understryker att nuvarande version endast utgör en första “beta” och att funktioner knutna till bloggflödet stegvis kommer att förbättras. Som vi nämnde i vår tidigare artikel är också tanken att skapa ett “huvudflöde”, i såväl appen som på webben, som kombinerar alla typer av källor (nyheter, bloggar, videos och på sikt kanske även andra källor som t.ex poddar) varpå användaren sedan själv kan välja/filtrera vilka källor man önskar följa (primärt i appen, men på sikt även på webben).

Med fler källor och data kommer vi också att skapa ytterligare filtreringsmöjligheter och antagligen olika typer av kategorier samt läs- eller topplistor av olika slag. Givetvis kommer vi också att försöka lyfta de inlägg och teman som känns mest aktuella och läsvärda vid varje givet tillfälle via sociala medier och nyhetsbrev (satan vad vi kommer att ha koll på Sveriges alla bloggare sen :))!

Låt oss gärna veta vilka bloggare just du skulle vilja se

Vi tar i vanlig ordning gärna del av er feedback, gällande såväl funktionalitet som vilka bloggare ni skulle vilja se i vårt flöde. Hör gärna av er till oss, antingen via e-post ([email protected]) eller via någon av våra sociala medier (Facebook, Twitter eller Instagram).

Om du själv är en börs- eller ekonomibloggare och skulle vilja synas i vårt bloggflöde är du givetvis också välkommen att höra av dig direkt till oss!

Ta hand om er kära läsare!
/Börskollen-teamet

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt