Challenger Mobile stiger i aktiv handel - inga nyheter att kommunicera uppger bolaget

Nyhet

Challenger Mobile stiger i aktiv handel - inga nyheter att kommunicera uppger bolaget

Telekombolaget Challenger Mobile har handlats upp kraftigt under de senaste dagarna men bolaget har inte kännedom om någon information som kan ligga till grund för den plötsliga uppgången.

"Challenger har uppmärksammat en ökad omsättning i bolagets aktie med kursökning. Bolaget har inte kännedom om nyheter eller ej tidigare publicerad information som skulle kunna påverka bolagets värde kraftigt och förklara de senaste dagarnas kursutveckling", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Bolaget arbetar fortsatt med förhandlingen om ett omvänt förvärv av ett svenskt bolag inom mobilspel. Det går enligt plan och förhoppningen är att kunna publicera mer nyheter inom kort, skriver Challenger Mobile.

Aktien har idag stigit med drygt 30 procent och står just nu i 0,414 kronor som senast betalt.

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev