DevPort AB (publ) förtydligar tidigare utsänt pressmeddelande ang. års- och hållbarhetsredovisning för år 2019
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

DevPort AB (publ) förtydligar tidigare utsänt pressmeddelande ang. års- och hållbarhetsredovisning för år 2019

Press release   •  20 april, 2020 15:45 CEST DevPort AB (publ) (”DevPort” eller ”Bolaget”) offentliggjorde, den 17 april 2020, sin års- och hållbarhetsredovisning för år 2019. DevPort vill härmed förtydliga att det under not 29 i års- och hållbarhetsredovisning för år 2019 anges följande information:”Styrelsens bedömning är att COVID-19 pandemin kommer få negativa effekter på företagets resultat under år 2020, men kan i dagsläget inte bedöma omfattningen av dessa. Styrelsen följer aktivt utvecklingen och vidtar löpande åtgärder för att begränsa effekterna. Bland annat har företaget lanserat ett besparingsprogram för samtliga bolag inom DevPort-koncernen.

Programmet omfattar såväl korttidspermitteringar, korttidsvecka, förändrade inköpsrutiner, varsel om uppsägningar som allmänna kostnadsbesparingar. Baserat på upprättade likviditetsprognoser i vilka ovanstående åtgärder beaktats samt den i förvaltningsberättelsen beskrivna historiskt stabila ekonomin är det styrelsens bedömning att de väsentliga osäkerhetsfaktorer som är kopplade till COVID-19 pandemin inte bedöms vara av sådan karaktär och omfattning att bolagets förmåga att fortsätta sin verksamhet påverkas inom överskådlig tid. ” Bolaget gör bedömningen att delar av ovanstående information är sådan som tidigare inte kommunicerats före fredagens (2020-04-17) offentliggörande av års- och hållbarhetsredovisning för år 2019.

För fullständig information om års- och hållbarhetsredovisningen så hänvisas, enligt tidigare, till bolagets hemsida: www. devport. se Inlägget DevPort AB (publ) förtydligar tidigare utsänt pressmeddelande ang.

års- och hållbarhetsredovisning för år 2019 dök först upp på IPO. se.

Artikeln i sin helhet
Denna källa har få eller inga artiklar bakom betalvägg
Läs hela artikeln

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om DevPort

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien DevPort

Mer från IPO.se

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt