Embracer har genomfört utökad riktad nyemission med kursrabatt 7,5 procent
Sidan kan vara sponsrad eller innehålla länkar till samarbetspartners, se vår Dataskyddspolicy.

Nyhet

Embracer har genomfört utökad riktad nyemission med kursrabatt 7,5 procent

Embracer har genomfört utökad riktad nyemission med kursrabatt 7,5 procent

Gamingbolaget Embracer har framgångsrikt genomfört den under gårdagen aviserade riktade nyemissionen som tillför bolaget en bruttolikvid på knappt 5,8 miljarder kronor. Erbjudandet utökades till cirka 35,7 miljoner kronor från cirka 29 miljoner aktier efter att efterfrågan varit stor. Det framgår av ett pressmeddelande. Teckningskursen i nyemissionen blev satt till 162 kronor per aktie, att jämföra Inlägget Embracer har genomfört utökad riktad nyemission med kursrabatt 7,5 procent dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

En sammanfattning av börsen i din inkorg?

Vi slår ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi sammanfattar veckan som gått på börsen och kommer med läsvärda intervjuer, populära nyheter och intressanta analyser.

Nyheter om Embracer

Tips

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader

Hålla nere fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka din sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med näst billigaste alternativet. Jämför du med på deras site.

Om aktien Embracer

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev