Flexion Mobiles tillväxtresa fortsätter - Redeye
Sidan kan vara sponsrad eller innehålla länkar till samarbetspartners, se vår Dataskyddspolicy.

Nyhet

{newsItem.title}

Flexion Mobiles tillväxtresa fortsätter - Redeye

Brittiska teknikbolaget Flexion Mobiles förväntade intäkter om 6,9 miljoner pund i tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret uppges vara i linje med Redeyes estimat om 7,3 miljoner pund. Det framgår av en kommentar.

Analyshuset hade förväntat sig en försvagad bruttomarginal tack vare frånvaron av två portföljspel och justeringar under andra kvartalet, men Flexions marginal var oförändrad från förra kvartalet.

Att Flexion troligtvis inte kommer välja att förnya ett icke namngett kontrakt såvida inte bättre villkor erhålls beskrivs som ett tecken på förbättrad förhandlingsstyrka. Beskedet ses som neutralt av Redeye.

Flexion Mobile stiger med 5,0 procent under torsdagens handel.

https://www.redeye.se/research/802560/flexion-mobile-the-growth-journey-continues

Du prenumererar väl på våra populära nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Flexion Mobile

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Flexion Mobile

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev