Flowscape får ny order i Nordamerika - Börskollen

Nyhet

Flowscape får ny order i Nordamerika

Teknikbolaget Flowscape har fått en beställning på sin smartakontorslösning. Det är ett stort globalt företag som ska använda lösningen vid sitt nya kontor i Quebec i Kanada.

Under första året är ordervärdet 530 000 kronor och därefter 170 000 kronor årligen, enligt ett pressmeddelande.

"Vi är glada att se att vår satsning med ett kontor i Nordamerika ger resultat. Denna leverans är förhoppningsvis första steget i en större utrullning av en komplett smartakontors-lösning till ett stort antal av kundens kontor i Kanada", säger vd Peter Reigo.

Flowscape har redan levererat sin platsbokningslösning till 14 av kundens kontor i Kanada, en order som då beskrevs som ett genombrott i Nordamerika.

https://mb.cision.com/Main/14268/3252167/1346565.pdf

https:/ ews.cision.com/se/flowscape-technology/r/flowscape-vinner-ny-order-i-nordamerika,c3252167

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Flowscape

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Flowscape

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev