Flowscapes orderingång och internationell expansion lockar, justerar riktkurs till 0,17-0,2 kronor - Analysguiden

Nyhet

Flowscapes orderingång och internationell expansion lockar, justerar riktkurs till 0,17-0,2 kronor - Analysguiden

Teknikbolaget Flowscape starka orderingång och internationella expansion anses lockande, och Analysguiden justerar idag upp sin riktkurs för bolaget till 0,17-0,2 kronor från 0,14-0,2 kronor. Det framgår av en uppdragsanalys.

Analysguiden lyfter att ett genomslag i form av den internationella expansionen i USA skulle innebära en kraftig acceleration av bolagets utveckling. Flowscape har redan fått en första order vilket ses som starkt positivt.

"Genom en DCF-värdering med 14 procents diskonteringsränta och 3 procents evighetstillväxt justerar vi upp den tidigare riktkursen marginellt, till 0,17–0,2 kr. Detta hade inneburit en P/S multipel på 2020 års prognoser på cirka 9, vilket ser lågt ut beaktande sektor och bransch", avslutar aktieanalytikerna.

Flowscape handlas idag upp cirka 3,8 procent. Senast betalt var 0,11 kronor per aktie.

https:/ ews.cision.com/se/flowscape-technology/r/analysguiden-stark-orderingang-och-internationell-expansion,c3244446

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Flowscape

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Flowscape

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev