H&M:s kommunikationschef går till ägarfamiljens investeringsbolag Ramsbury
Sidan kan vara sponsrad eller innehålla länkar till samarbetspartners, se vår Dataskyddspolicy.

Nyhet

{newsItem.title}

H&M:s kommunikationschef går till ägarfamiljens investeringsbolag Ramsbury

Klädbolaget H&M:s långvariga kommunikationschef Kristina Stenvinkel lämnar befattningen och blir kommunikationsrådgivare på ägarfamiljen Perssons privata investeringsbolag Ramsbury. Det rapporterar Dagens Industri.

Andreas Eriksson, H&M-koncernens presschef sedan februari 2020, kommer att efterträda Stenvinkel som kommunikationschef och tillträder den 15 februari.

Kristina Stenvinkel kommer i sitt nya uppdrag att arbeta med kommunikation för både Ramsbury-bolagen och familjen Persson. Hon kommer också att vara rådgivare till H&M:s vd Helena Helmersson och H&M-koncernen i enskilda uppdrag.

Du prenumererar väl på våra populära nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Hennes & Mauritz

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Hennes & Mauritz

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev