Jupiter Pan European Smaller Companies erhåller positivt bidrag från Avanza även det tredje kvartalet

Nyhet

Jupiter Pan European Smaller Companies erhåller positivt bidrag från Avanza även det tredje kvartalet

Eftersom Jupiter Pan European Smaller Companies startade i februari i år redovisas inga tillväxtsiffror. Fondens förvaltare, Mark Heslop skriver att de europeiska aktiemarknaden i stort sätt varit platta under det tredje kvartalet. Det framgår av en kvartalsrapport.
Kvartalet har fortsatt påverkats av Covid-19, men också av osäkerheter kring det kommande amerikanska presidentvalet.

Fonden erhöll under kvartalet positiva bidrag från Avanza Bank Holdings, Davide Campari-Milano, IMCD, Remy Cointreau och Solutions 30.

Heslop menar att Avanzas ledande digitala lösningar attraherar och behåller kunder med sin kostnadseffektiva plattform som skapar möjlighet för fortsatt tillväxt.

Negativa bidragsgivare under det tredje kvartalet är relaterade till den pandemi som pågår.

Enligt Heslop förblir man starkt fokuserad på att identifiera företag som har potential att konsekvent skapa betydande värde och därmed investera med dem.

Jupiter Pan European Smaller Companies, %

Isabella Millings
Nyhetsbyrån Finwire

Läsaren av innehållet kan anta att Finwire har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev