Kontraktsskrivningen för kvarter India igång, mer än hälften av kontrakten påtecknade - Amhult 2

Nyhet

Kontraktsskrivningen för kvarter India igång, mer än hälften av kontrakten påtecknade - Amhult 2

Fastighetsbolaget Amhult 2 har under september ägnat sig åt hederligt vardagsarbete, skriver vd Maria Nord Loft i senaste månadsrapporten.

Medan hyresgästerna Apoteket och Systembolaget planerar sin oktober-inflyttning i kvarter Radarflyget 2, fortsätter arbetet i kvarter India. Där pågår det bland annat installationer, väggmonteringar och montage av takstolar på de olika husen.

”Kontraktsskrivning pågår också för dessa bostäder och hittills är 53 av 95 kontrakt påtecknade och i princip samtliga lägenheter är tilldelade”, skriver Loft.

Vad gäller parkeringshuset har entreprenören lagt upp stommen och kvar återstår arbeten för bland annat asfaltsbeläggning, el, linjemarkering och skyltar, skriver Amhults vd.

När det kommer till tvärförbindelsen i Torslanda skriver Nord Loft att det rapporterats att Trafikkontoret arbetar med genomförbarhetsstudien.

”Parallellt med utförandestudien har Stadsbyggnadskontoret börjat arbeta med en detaljplan för tvärförbindelsen. Detaljplanearbetet sker i nära samarbete med Trafikkontoret. Den tidplan som kommunicerats för projektet innebär en genomförandestudie 2019-2021, en detaljplan 2020-2022 med upphandling projektering 2021, projektering 2022, och slutligen upphandling av produktion 2022 och produktion 2023-2024”, avslutar Loft.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Amhult 2

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev