Ledande spelbolag väljer Flowscapes smarta kontorslösning

Nyhet

Ledande spelbolag väljer Flowscapes smarta kontorslösning

Teknikbolaget Flowscape meddelar idag att ett icke-namngivet ledande spelbolag valt Flowscapes smarta kontorslösningar för sitt kontor i Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ordervärdet uppgår till 760 000 kronor första året och därefter cirka 200 000 kronor årligen.

”Ännu ett svenskt bolag har valt Flowscape. Vår framtidssäkrade smarta kontorslösning visar sig åter igen vara den starkaste på marknaden. Kunden ser ett stort värde i att använda sensorer både för att möjliggöra Flowscapes innovativa funktioner och för att få bästa möjliga data på hur kontoret faktiskt används”, säger Anders Malmström, säljchef på Flowscape.

Victor Carlén
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Flowscape

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Flowscape

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev