Livevox ska noteras genom fusion med SPAC-bolaget Crescent Acquisition
Sidan kan vara sponsrad eller innehålla länkar till samarbetspartners, se vår Dataskyddspolicy.

Nyhet

{newsItem.title}

Livevox ska noteras genom fusion med SPAC-bolaget Crescent Acquisition

Teknikbolaget Livevox, som tillhandahåller mjukvara inom kundtjänst, ska noteras genom en sammanslagning med SPAC-skalbolaget Crescent Acquisition. Det framgår av SEC-dokument.

Transaktionen kommer ge det Golden Gate Capital-backade bolaget en värdering om 840 miljoner dollar och samtidigt tillföra cirka 250 miljoner dollar från Crescent, 75 miljoner dollar från en grupp institutionella investerare samt 25 miljoner dollar genom ett framtida köpesavtal.

Beloppet på 250 miljoner dollarna antar att inga av Crescent-aktieägarna utnyttjar sin inlösenrätt.

Bolaget förväntar sig att omsätta 129 miljoner dollar under 2021, motsvarande en tillväxt om 26 procent på årsbasis.

De nuvarande aktieägarna i Livevox estimeras äga ungefär 59 procent av det nya bolaget.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1723648/000119312521008635/d104135dex991.htm

Du prenumererar väl på våra populära nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev