Medicpen teckar avsiktsavtal med Atea för kommersiellt samarbete i Danmark

Nyhet

Medicpen teckar avsiktsavtal med Atea för kommersiellt samarbete i Danmark

Medicinteknikbolaget Medicpen tecknar avsiktsavtal med Atea för kommersiellt samarbete i Danmark. Det framgår av ett pressmeddelande.

Konsortiet Mediccare, som består av Medicpen och Careconsult, har sedan tidigare ett samarbete med Atea Danmark, som fungerar som underleverantör för leverans av mediciner, maskiner och övervakning av patienter. Parterna vill nu expandera existerande kontrakt till att även inkludera en kommersiell komponent. Bolagen har därför signerat ett avsiktsavtal för att utvärdera möjligheterna till ett kommersiellt samarbete på den danska marknaden.

Intentionen är att Atea Danmark genom sitt stora nätverk kommer att fungera som kommersiell partner för marknadsföring och försäljning utöver redan existerande åtagande som underleverantör.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev