Monivent har levererat Neo Training till Nordamerika, tecknar distributionsavtal i Europa

Nyhet

Monivent har levererat Neo Training till Nordamerika, tecknar distributionsavtal i Europa

Medicinteknikbolaget Monivent har levererat de första enheterna av Neo Training till Nordamerika. Bolaget har även tecknat avtal med Eurocare i Frankrike, MTT i Benelux, och Medidyne i Norge och Danmark för distribution av Neo Training. Det framgår av ett pressmedelande.

Monivent tecknade i september ett distributörsavtal med Echo Healthcare för den nordamerikanska marknaden och leverans har nu skett av de första enheterna av Neo Training.

Bolaget har även tecknat distributörsavtal för Neo Training i Frankrike, Benelux, Norge och Danmark i Europa.

- Våra nya partners, Eurocare och Medical Technology Transfer (MTT), lever upp till samma kriterier som våra övriga distributörer med expertis inom området, en upparbetad kundbas inom vårt segment samt goda kontakter med opionsbildare. Med Medidyne har vi sedan tidigare ett avtal för Finland men vi lägger nu till även Norge och Danmark. Vi är väldigt glada över att ha knutit till oss ytterligare två marknadsledande distributörer och utökat marknadsansvaret för en av våra redan etablerade distributörer. Dessa samarbeten gör att vi kan förbereda marknadsintroduktion och nå ut till våra potentiella kunder på ett effektivt sätt när situationen med covid-19 pandemin tillåter, säger Karin Dahllöf, vd för Monivent.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Monivent

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Monivent

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev