Postnords finanschef blir investerare och rådgivare i TechBuddy

Nyhet

Postnords finanschef blir investerare och rådgivare i TechBuddy

Viktor Davidsson blir nya investerare och rådgivare till Techbuddy. Det framgår av ett pressmeddelande.

Han är sedan i somras finanschef på Postnord. Innan det har han bland annat erfarenhet från Media Markt och SAS.

”Vi är mer än glada att se att ännu en stark ledare ansluta sig till Techbuddy som investerare och rådgivare. Viktor har stor erfarenhet av att arbeta med olika team, nationaliteter och branscher. Hans breda erfarenhet av att driva storskaliga transformations- och förändringsprogram är något vi beundrar och vi ser fram emot att dra nytta av hans kunskap och visdom,” säger vd och grundare Tahero Nori.

Viktor Davidsson kommenterar investeringen.

"Redan under min tid på Media Markt har jag sett och lärt känna Tahero och hans team, så det är särskilt intressant för mig att nu gå in i Techbuddy som investerare och rådgivare och föra partners perspektiv till bordet. Jag ser fram emot att stödja detta spännande, unga företag med min erfarenhet och följa deras kontinuerliga tillväxt.”

Love Josefsson
[email protected], 0708-97 44 06
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om SAS

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien SAS

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev