PriorNilsson Yield minskade 0,46 procent i oktober
Sidan kan vara sponsrad eller innehålla länkar till samarbetspartners, se vår Dataskyddspolicy.

Nyhet

PriorNilsson Yield minskade 0,46 procent i oktober

Fonden PriorNilsson Yield minskade 0,46 procent i oktober, vilket var sämre än fondens jämförelseindex som minskade 0,02 procent. Sedan årsskiftet har fonden avkastat 0,94 procent och är därmed bättre än index som har minskat 0,14 procent. Det framgår av en månadsrapport av förvaltaren PO Nilsson.

Under oktober har fonden sålt innehaven i bland annat Boliden, Sandvik, Avanza, Embracer, Fabege och Nordea.

De bolag som hade starkast positiv avkastning under månaden var bland annat Fabege, Embracer, Nordea och Boliden. Bland de bolag som bidrog med en negativ avkastning finner vi Coor, Telia, Akelius och Fastpartner, uppger Nilsson.

PriorNilsson Yield, %oktober, 2020
Fond MM, förändring i procent-0,46
Index MM, förändring i procent-0,02
Fond i år, förändring i procent0,94
Index i år, förändring i procent-0,14

Felicia Söderqvist
Nyhetsbyrån Finwire

Läsaren av innehållet kan anta att Finwire har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

En sammanfattning av börsen i din inkorg?

Vi slår ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi sammanfattar veckan som gått på börsen och kommer med läsvärda intervjuer, populära nyheter och intressanta analyser.

Läses av andra just nu

Tips

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader

Hålla nere fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka din sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med näst billigaste alternativet. Jämför du med på deras site.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev