Recyctec ser en trend i ökad försäljning till Norge, om än från små volymer
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Recyctec ser en trend i ökad försäljning till Norge, om än från små volymer

Miljöteknikbolaget Recyctec ser en stigande trend i försäljningen till Norge. Bolaget har arbetat mycket med att öka sin försäljning till Norge, bland annat genom genomförda webinarier och andra kundaktiviteter.

"Vi ser nu en ökande trend, om än från små volymer. Arbetet kommer att fortsatt intensifieras för ytterligare utveckling", skriver Recyctec i en marknadsuppdatering som publiceras på onsdagen.

Separatorprojektet som beslutades i sommar löper på. Separatorn är nu levererad och installation väntas till slutet av vecka 47. Detta innebär en mindre försening sett till ursprunglig plan, men kommer inte att ha någon större påverkan på projektet i sin helhet. När separatorn är på plats kommer bolaget att ha utökad förmåga att hantera fler sorters använd glykol.

Efter att bolaget har flyttat hem fyllningen av 25L, 200L och IBC:er till anläggningen i Jönköping så ser Recyctec ökande volymer i dessa. Bolaget har därför vidareutvecklat sin fyllningsförmåga för att kunna öka kapaciteten i denna del. Detta är mycket positivt för bolaget då detta innebär en markant marginalförstärkning.

Recyctec har tidigare färdigställt varor i takt med att order har tagits emot, men då bolaget ser ökande försäljning av emballerade produkter kommer detta inte att vara optimalt i framtiden. Bolaget projekterar för att uppföra ett färdigvarulager, vilket kommer att innebära att fyllning av emballerade produkter kan ske mer kontrollerad och i en jämnare takt och inte styrt av kortsiktig orderingång.

Henrik Öhlin
[email protected], 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Recyctec

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Recyctec

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt