Safe Lane Gaming ska göra upp till 20 förvärv över kommande 3-5 år - vd

Nyhet

Safe Lane Gaming ska göra upp till 20 förvärv över kommande 3-5 år - vd

Challenger Mobile, under namnbyte till Safe Lane Gaming, kommer att sikta på att göra upp till 20 strategiska förvärv över de kommande 3-5 åren. Det är målet, uppger vd Jesper Nord i ett pressmeddelande.

Bolaget kommer jaga mogna speltillgångar för att uppnå expansiv tillväxt.

”SLG kommer inte utveckla egna spel från grunden. Med det sagt ska vi inte bortse från vår nu befintliga tillgång som kontinuerligt vidareutvecklas för att optimera vår intäkter”, säger Nord.

Vad gäller intäkter beräknas dessa komma att uppgå till 27-35 miljoner kronor under de kommande tolv månaderna. Detta genereras från över 520 000 aktiva användare per månad.

Avslutningsvis skriver Nord att bolagets finansiella och operationella mål för de kommande 3-5 åren kommer att presenteras i bokslutskommunikén. Den kommer ut den 24 februari 2021.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev