SAS emission blev inte fulltecknad

Nyhet

â–ș
SAS emission blev inte fulltecknad

SAS emission blev inte fulltecknad

Tillsammans utgör teckningar med stöd av teckningsrĂ€tter och teckningsanmĂ€lningar utan stöd av teckningsrĂ€tter cirka 90,5 procent av de erbjudna aktierna. DĂ€rmed kommer emissionsgarantin som lĂ€mnades av bolagets huvudaktieĂ€gare, den danska och den svenska staten, att delvis tas i ansprĂ„k, innebĂ€rande att den danska och den svenska staten, utöver sina pro rata-andelar, sammanlagt kommer att teckna [
].

LĂ€s hela artikeln

Du prenumererar vÀl pÄ vÄra nyhetsbrev?

Vi slÄr ocksÄ ett slag för Börskollens nyhetsbrev dÀr vi varje vecka handplockar de mest lÀsvÀrda uppslagen frÄn de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i vÄra nyhetsflöden varje vecka. Detta vÀver vi samman med egna intervjuer, tÀvlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om SAS

â–ș

Tips frÄn oss pÄ Börskollen

HÀr tipsar vi om tjÀnster som vi pÄ Börskollen sjÀlva anvÀnder och kan stÄ bakom. InlÀgget innehÄller annonslÀnkar och skulle du ha nÄgra frÄgor gÄr det bra att kontakta oss hÀr.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nÀtmÀklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av vÀrdepapper. För att handla fonder till sÄ lÄg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips Àr att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och lÄga avgifter.

SÀnk dina mÄnadskostnader och öka din sparkvot

Att hĂ„lla nere dina fasta kostnader Ă€r ett enkelt sĂ€tt att öka sin sparkvot. NĂ€r det kommer till trĂ„kiga utgifter som försĂ€kringar Ă€r Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsĂ€kring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och sjĂ€lv sĂ€nkte vi vĂ„r kostnad för hemförsĂ€kring med 2436 kr per Ă„r jĂ€mfört med det nĂ€st billigaste alternativet – pengar som vi istĂ€llet nu kan placera pĂ„ börsen. JĂ€mför du med pĂ„ deras hemsida!

Kom igÄng med bolagsbevakning i vÄr app

VÄr populÀra kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner Àn vÄr hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och fÄ pushnotiser via nya hÀndelser.

Om aktien SAS

â–ș

Mer frÄn Finanstid

â–ș

Nyhetsbrev

â–ș