SAS företrädesemission inte helt fulltecknad – danska och svenska staten tar en del
Sidan kan vara sponsrad eller innehålla länkar till samarbetspartners, se vår Dataskyddspolicy.

Nyhet

SAS företrädesemission inte helt fulltecknad – danska och svenska staten tar en del

SAS företrädesemission inte helt fulltecknad – danska och svenska staten tar en del

I flygbolaget SAS företrädesemission utgör teckningar med stöd av teckningsrätter och teckningsanmälningar utan stöd av teckningsrätter tillsammans cirka 90,48 procent av de erbjudna aktierna. Därmed kommer emissionsgarantin som lämnades av bolagets huvudaktieägare, den danska och den svenska staten, att delvis tas i anspråk. Det framgår av ett pressmeddelande. Det innebär att den danska och den Inlägget SAS företrädesemission inte helt fulltecknad – danska och svenska staten tar en del dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

En sammanfattning av börsen i din inkorg?

Vi slår ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi sammanfattar veckan som gått på börsen och kommer med läsvärda intervjuer, populära nyheter och intressanta analyser.

Nyheter om SAS

Tips

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader

Hålla nere fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka din sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med näst billigaste alternativet. Jämför du med på deras site.

Om aktien SAS

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev