SAS tappar 73 % av trafiken
Sidan kan vara sponsrad eller innehÄlla lÀnkar till samarbetspartners, se vÄr Dataskyddspolicy.

Nyhet

â–ș
SAS tappar 73 % av trafiken

SAS tappar 73 % av trafiken

SAS reguljĂ€ra passagerartrafik (RPK) var ned med 86,7 procent i mĂ„naden, jĂ€mfört med samma mĂ„nad i fjol. Kapaciteten i reguljĂ€r trafik per tillgĂ€nglig sĂ€teskilometer (ASK) var ned med 71,3 procent i mĂ„naden, jĂ€mfört med september i fjol. Covid-19-pandemin fortsĂ€tter att pĂ„verka SAS trafik negativt. Under september uppgick det totala antalet passagerare till 614.000, en minskning [
].

LĂ€s hela artikeln

En sammanfattning av börsen i din inkorg?

Vi slÄr ett slag för Börskollens nyhetsbrev dÀr vi sammanfattar veckan som gÄtt pÄ börsen och kommer med lÀsvÀrda intervjuer, populÀra nyheter och intressanta analyser.

Nyheter om SAS

â–ș

Tips

HÀr tipsar vi om tjÀnster som vi pÄ Börskollen sjÀlva anvÀnder och kan stÄ bakom. InlÀgget innehÄller annonslÀnkar och skulle du ha nÄgra frÄgor gÄr det bra att kontakta oss hÀr.

Investera i aktier och fonder

Hos nÀtmÀklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att handla fonder till sÄ lÄg kostnad som möjligt tycker vi du ska spana in SAVR. Ett tips Àr att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och lÄga avgifter.

SÀnk dina mÄnadskostnader

HÄlla nere fasta kostnader Àr ett enkelt sÀtt att öka din sparkvot. NÀr det kommer till trÄkiga utgifter som försÀkringar Àr Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsÀkring ett givet tips. Dom skyltar med sveriges nöjdaste kunder och sjÀlv sÀnkte vi vÄr kostnad för hemförsÀkring med 2436 kr per Är jÀmfört med nÀst billigaste alternativet. JÀmför du med pÄ deras site.

Om aktien SAS

â–ș

Mer frÄn Finanstid

â–ș

Nyhetsbrev

â–ș