Seamless Distribution Systems får genombrottsorder värd 7,5 miljoner kronor

Nyhet

Seamless Distribution Systems får genombrottsorder värd 7,5 miljoner kronor

Seamless Distribution Systems, SDS, har fått en genombrottsorder värd 7,5 miljoner kronor från en av världens största teleoperatörsgrupper. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ordern har erhållits via SDS:s kenyanska partner, Baran Telecom Networks, och avser leverans av en fullskalig supply chain-lösning.

Ordern är den första till denna kund och innebär, förutom expansion till en ny marknad med framtida ytterligare möjligheter, att SDS avsevärt stärker sin kundbas och produktportfölj.

"Att vi nu inleder ett samarbete med en av världens största teleoperatörsgrupper är en väsentlig strategisk milstolpe för oss. Våra produkters värde och anpassningsbarhet fortsätter att bevisas genom det stora antalet leverantörer som ser fördelarna med SDS produkter. Vi ser fram emot att etablera ett långvarigt samarbete med denna mycket respekterade teleoperatörsgrupp," säger Tommy Eriksson, vd för SDS, i en kommentar.

Intäkterna från denna order förväntas redovisas från och med tredje kvartalet 2020 och framåt och vi ser fram emot att erhålla återkommande intäkter över flera år framöver, uppger bolaget.

Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Seamless Distribution Systems

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Seamless Distribution Systems

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev