Små resultatförändringar för Challenger Mobile - omlistningsprocess förväntas vara klar inom kort

Nyhet

Små resultatförändringar för Challenger Mobile - omlistningsprocess förväntas vara klar inom kort

Telekombolaget Challenger Mobile, som är under namnändring till Safe Lane Gaming, redovisar oförändrad omsättning under tredje kvartalet jämfört med samma period året innan. Rörelseförlusten minskade något.

Siffrorna avser verksamheten under avyttring i Challenger Mobile. Den nya förvärvade verksamheten, utveckling av spel, tillträddes 7 oktober och konsolideras och bidrar först i bokslutskommunikén.

Omsättningen uppgick till 0,1 miljoner kronor (0,1).

Rörelseresultatet blev -0,3 miljoner kronor (-0,4).

Resultatet före skatt var -0,6 miljoner kronor (-0,4).

Resultatet efter skatt blev -0,6 miljoner kronor (-0,4).

"Jag har nu varit vd i cirka en månad och vi har tagit första steget till att bli ett spelbolag. Vi har förvärvat och tillträtt vårt första förvärv; Battlecamp vilket är en stabil grund för framtiden. Verksamheten visar ett starkt operationellt kassaflöde som möjliggör för framtida förvärv. Som kommunicerats har vi även ingått ett LOI för förvärv av ytterligare ett spel", skriver vd Jesper Nord.

Bolaget genomgår just nu en omlistningsprocess på Spotlight Stock Market. Processen beskrivs flyta på och förväntas vara klar inom kort.

Från den 10 november kommer bolaget gå under nya namnet Safe Lane Gaming.

Challenger Mobile, MkrQ3-2020Q3-2019Förändring
Nettoomsättning0,10,10,0%
Rörelseresultat-0,3-0,4
Resultat före skatt-0,6-0,4
Nettoresultat-0,6-0,4

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev