Söderberg & Partners tror man kan bli störst i Nederländerna om fem år
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Söderberg & Partners tror man kan bli störst i Nederländerna om fem år

Söderberg & Partners skriver i ett pressmeddelande att man de två senaste åren vuxit från 150 till 750 miljoner i omsättning i Nederländerna.

Under året har ett flertal bolag anslutit sig till Söderberg & Partners nederländska nätverk, däribland försäkrings- och förmånsrådgivaren Conceptbenefits, försäkringsförmedlaren Kröller Boom, och sakförsäkringsrådgivaren In-Staet.

Nyligen genomförde Söderberg & Partners även en investering i CVB, ett nätverk för fristående förmedlarbolag som stöttar medlemsbolagen med tjänster som exempelvis compliance, juridik, och marknadsföring. Ett led i denna investering går ut på att CVB, med stöd av Söderberg & Partners, etablerar ett nytt bolag som ska bistå med investeringsstöd för de medlemsbolag som önskar ta in investeringar utan att ge upp sitt ägande och kontroll i bolaget.

- Vi har hittills lyckats väldigt väl med vår etablering och utveckling på den nederländska marknaden. Vi har till exempel varit pionjärer i att utveckla individrådgivningsmarknaden med stöd av de IT verktyg som vi skapat i Sverige. Vårt koncept innehåller även andra delar inom IT, administration, analys och upphandling som gör förmedlarnas erbjudande mot slutkunden starkare och det har gjort att skickliga yrkesmän och entreprenörer väljer att ansluta sig till Söderberg & Partners plattform, säger Gustaf Rentzhog, vd och koncernchef på Söderberg & Partners.

Söderberg & Partners menar att man kan bli störst i Nederländerna om 5 år.

- Vi ser fortsatt en oerhört stor potential för Söderberg & Partners på den nederländska marknaden och vi har för avsikt att fortsätta växa. Det är fullt möjligt att vi – likt Sverige och Danmark - på sikt blir den största aktören även i Nederländerna, men vårt primära mål är framförallt att bli den aktör med nöjdast kunder, säger Gustaf Rentzhog.

Love Josefsson
[email protected], 0708-97 44 06
Nyhetsbyrån Finwire

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt