Svenska Nyttobostäder genomför riktad nyemission för kvittning av fordringar

Nyhet

Svenska Nyttobostäder genomför riktad nyemission för kvittning av fordringar

Svenska Nyttobostäder genomför riktad nyemission för kvittning av fordringar

Fastighetsbolaget Svenska Nyttobostäder meddelar att teckning och tilldelning skett av 757 683 preferensaktier i den riktade nyemission som beslutades på extrastämman den 1 december. Det är Esplanaden Rinkeby Holding och Rinkebyterassen som tecknat preferensaktierna. Betalning sker genom kvittning av fordringar på sammanlagt cirka 75,8 miljoner kronor. De utvalda investerarna har tecknat avtal om att leverera Inlägget Svenska Nyttobostäder genomför riktad nyemission för kvittning av fordringar dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Svenska Nyttobostäder

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Svenska Nyttobostäder

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev