Swedbank höjer aktier och Sverige till övervikt
Sidan kan vara sponsrad eller innehålla länkar till samarbetspartners, se vår Dataskyddspolicy.

Nyhet

Swedbank höjer aktier och Sverige till övervikt

Swedbank höjer aktier och Sverige till övervikt

Smittspridningen går för stunden åt fel håll vilket har föranlett en rad nya restriktioner, inte minst i Europa, och Swedbank väljer därför att neutralisera den tidigare övervikten för regionen. Men nu ser banken ”större potential för Sverige”, och höjder därför till övervikt i strategin för november som publicerades den 3 november, den amerikanska valdagen. Banken […].

Läs hela artikeln

En sammanfattning av börsen i din inkorg?

Vi slår ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi sammanfattar veckan som gått på börsen och kommer med läsvärda intervjuer, populära nyheter och intressanta analyser.

Nyheter om Swedbank

Tips

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader

Hålla nere fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka din sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med näst billigaste alternativet. Jämför du med på deras site.

Om aktien Swedbank

Mer från Privata Affärer

Nyhetsbrev