Tcecurs dotterbolag AWT tar order värd drygt 8 miljoner kronor (R)

Nyhet

Tcecurs dotterbolag AWT tar order värd drygt 8 miljoner kronor (R)

(Nyhet från igår 28 september, korrigerat i första stycket gällande ort där säkerhetssystem ska installeras)

Den teknikorienterade säkerhetskoncernen Tcecurs dotterbolag Acess World Technic har fått en större beställning av säkerhetssystem till ett värde av drygt 8 miljoner kronor. Kunden beskrivs vara ett av världens största revisionsorganisationer och ordern avser integrerade passersystem och övervakning i Stockholm.

Leverans väntas ske under 2020 och början av 2021, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Att få leverera säkerhetssystemet till en av 'the Big Four' är vi väldigt stolta över! Satsningen på vårt nya internationella säljteam som vi gjorde i våras börjar redan resultera i en ökad försäljning trots rådande samhällssituation. Nu är det dags för våra duktiga projektledare och tekniker att återigen leverera ett prestigeprojekt i världsklass", säger AWTs vd Per Lindstrand.

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om TCECUR

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien TCECUR

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev