Podcast

#9 - Xvivo Perfusion

Då kommer vi till andra bolaget i vår sommarserie och det är inte mindre än Xvivo Perfusion. Ett medtech bolag inom en väldigt intressant sektor som bidrar med ett enormt värde till mänskligheten genom att öka fönstret för att organ ska kunna sättas i en annan människa förlängs avsevärt. Bolaget har en marknadsledande position inom den äldre tekniken och rullar nu ut en nya teknik, som bolaget börjar applicera på flera organ än lungor. Väldigt intressant bolag och intressant ämne överlag.

För den som vill läsa mer om bolaget: Xvivo Perfusion

Vi vill mer än gärna ha er feedback! Hör av er på rah.podcast@redeye.se eller på twitter till @RedeyeAfterHour.

Lyssna här  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklar
#9 - Xvivo Perfusion

#9 - Xvivo Perfusion

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Xvivo Perfusion

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Xvivo Perfusion

Senaste nytt