Stämmokommuniké från extra bolagsstämma - Börskollen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Pressmeddelande

Stämmokommuniké från extra bolagsstämma

Vid extra bolagsstämman i B3 Consulting Group AB (publ) den 9 april 2021 godkändes styrelsens förslag till beslut om förvärv från och överlåtelse till närstående samt apportemission i dotterbolag.

B3 Consulting Group (publ) avser att genomföra vissa omstruktureringar i B3-koncernen. Styrelsen föreslog att bolagsstämman godkänner förvärv och överlåtelse av aktier från vissa minoritetsaktieägare i dotterbolag samt genomför en apportemission i ett dotterbolag riktad till minoritetsaktieägare. De dotterbolag som omfattas av transaktionerna respektive apportemission är B3 Nuway AB, B3 Third Base AB och B3 Nuway Stockholm Holding AB. Beslutet godkändes enhälligt.

B3 Consulting Group AB (publ)

Styrelsen

  

För mera information kontakta:

Annette Björklund, Investor Relations, [email protected], tel 072-7007082

 

B3 Consulting Group är ett expansivt konsultföretag med 640 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformation och verksamhetsutveckling. Vi strävar också efter att bygga upp en företagskultur som värdesätter våra olikheter, erfarenheter och gemensamma energi. Nöjda kunder tillsammans med toppresultat i Great Place To Work (GPTW) och fem DI Gasell-utmärkelser ser vi som ett kvitto på en hållbar framgångsmodell. Omsättningen 2020 uppgick till 851,4 MSEK, med ett rörelseresultat om 42,4 MSEK. Kontor finns i Stockholm, Borlänge, Gävle, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Sundsvall, Örebro samt Krakow och Warszawa. B3 är noterat på Nasdaq Stockholm, small cap. Mer information finns på www.b3.se
 

Bifogade filer

Pressmeddelande 9 april 2021 - B3 stämmokommunikéhttps://mb.cision.com/Main/13779/3318456/1399292.pdf

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om B3 Consulting

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Om aktien B3 Consulting

Senaste nytt