Video

Bolag som stiger när börsen faller

Aktiemarknaden är fortsatt svag och vi ser ännu inga bottensignaler i likhet med de vi såg vid rekylbotten i slutet av september och början av december.

I dagens video kikar jag bland annat på de korta jämviktspendlande indikatorerna, IVOL-Premie/Rabatt och cykelmodellen. På dagens agenda har vi Home Builders Index och Empire manufacturing index från USA. Bägge hållpunkter finns med tabellen för tillväxtdata som finns i ChartBook i länken nedan.

Trend & Trade Range OMXS30 (BULLISH TREND) – Buy 2330.98, Sell 2458.47) S&P 500 (BULLISH TREND) – Buy 4594.49 Sell 4819.38) Ikväll kl 18.00 kör jag webinar med Viktor Béres, New Business Consultant. Vi kommer titta på de viktigaste funktionerna i plattformen och prata om teknisk analys. Jag kommer fokusera på ”chart reading”, dvs hur vi studerar utbud och efterfrågan.

Följ Erik Hansén på Instagram: https://instagram.com/higherlows IG morgonrapport: https://www.ig.com/se/morgonrapport Webinar med Erik Hansén: https://bit.ly/31TxbPI Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Twitter: https://twitter.com/igsverige​ Facebook: https://www.facebook.com/IGSverige​ CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 74 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar.

Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital. Förluster kan ske extremt snabbt..

Videon i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarSe hela klippet

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mest sedda

Senaste nytt