FNTV – Erik Sprinchorns bästa investeringsknep - Börskollen

Video

FNTV – Erik Sprinchorns bästa investeringsknep

Erik Spinchorn, förvaltare på TIN fonder och känd teknikinvesterarprofil, ger sin syn på Nasdaq First North GM och hur man ska bäst lyckas med sina investeringar för att maximera avkastningen och hålla risken i portföljen under kontroll.

”Det har ju varit lite blandade skurar, men så har det varit sen First North kom igång. Nu var det dryga 40 börsintroduktioner där förra året och minst lika många som väntar i kulisserna i år,” säger han. Erik Spinchorn tipsar om att som investerare titta på hur mycket ägande entreprenörerna har kvar i bolaget när det sätts på börsen, desto mer desto bättre, samt kvalitén på andra investerare som investerar i bolaget.

”Ägandet är en väldigt viktig parameter i våra investeringsbeslut”, säger han. Bolag som diskuteras inkluderar Embracer Group, Stillfront samt Paradox och ämnen inkluderar listbyten, förändrade regelverk och hur man ska se på investeringar i bolag på Nasdaq First North GM gentemot andra mindre aktiemarknader. "Delårsrapport? Nyhetssläpp? Är du intresserad av att medverka i FNTV? Kontakta fntv@wildeco.se för mer information.".

Se hela klippet

Läses av andra just nu

Mest sedda