KlaraBo IPO – teckna eller avstå? - Börskollen

Blogginlägg

KlaraBo IPO – teckna eller avstå?

KlaraBo IPO – teckna eller avstå?

Ännu en börsintroduktion på gång i form av fastighetsbolaget KlaraBo. Sista dagen att svara på KlaraBo IPO är den 30 november och de har fått stämpeln "gratispengar". Hur tänker vi - teckna eller avstå? Läs mer.

Blogginlägget i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarLäs hela inlägget

Nyheter om Klarabo

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tycker vi att du ska spana in SAVR då du betalar 30-50% mindre i avgifter hos dem. En annan mäklare som erbjuder courtagefri aktiehandel är eToro - se vårt test av eToro här.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi bytte själva till Hedvig och sparar 2 436 kr per år i utgifter, jämför gärna själv på webben.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Klarabo

Mer från Smartsnål